Kernwaarden

Wat zijn mijn drijfveren  en, nog belangrijker, hoe zie jij dit terug in onze samenwerking?

Daadkracht

Met mijn pragmatische en resultaatgerichte manier van werken maak ik een helder plan van aanpak, concrete doelen en een duidelijk overzicht en beleid hoe wij van elke klant en elke medewerker échte ambassadeurs kunnen maken.

Door mijn gedrevenheid, besluitvaardigheid en oplossingsgerichtheid kan jij snel schakelen en op korte termijn processen efficienter gaan inrichten. 

Duidelijkheid

Op basis van relevante data kan ik je met mijn analytische vaardigheden een goed inzicht geven in de klantbehoeften, klantverwachtingen en redenen waarom klanten contact opnemen. Hiermee kunnen we een goede service-en kanaalstrategie opzetten en de bereikbaarheid en reactiesnelheid optimaliseren.

Door mijn duidelijke communicatie weet je wat je kan en mag verwachten van mij als strategische sparringspartner en kan je rekenen op een open en eerlijke samenwerking.

Discipline

Ik ben een doorzetter, een echte  aanpakker, en ik zal er voor zorgen dat de bedachte plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer worden gebracht, zodat er wezenlijk actie wordt ondernomen om jouw  klantcontact te verbeteren .